image
Sursa foto: digisport.ro

Ronaldo, prestaţie magnifică în Juventus - Atletico 3-0: De asta m-au cumpărat

Juventus s-a calificat spectaculos în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după o prestaţie magistrală a lui Ronaldo. Autor al unui hat-trick, starul "Bătrânei Doamne" a analizat pe scurt, la final, disputa de la Torino.

Juventus a întors pentru prima oară în istoria sa un 0-2 din manşa tur. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără CR7, omul "Champions League". Ronaldo a reuşit al 8-lea hat-trick din Liga Campionilor, egalându-l pe Messi la acest capitol. Niciun alt jucător nu a reuşit mai mult de trei triple în competiţie.

Adus pentru 100 de milioane de euro de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo şi-a demonstrat clasa, iar la final a vorbit despre performanţa unică realizată.

"Niciodată Juventus nu a reuşit o "remontada". De la 0-2, la 3-0. Niciodată!", i-a spus, euforic, reporterul italian la finalul meciului starului bianconerilor. "Juventus pentru asta m-a cumpărat. Pentru a ajuta clubul. Mi-am făcut doar datoria şi sunt foarte fericit", a explicat CR7.

Extrem de echilibrat, lusitanul a îndemnat la calm: este o seară mare pentru Juve, dar un club uriaş trebuie să ţintească mai sus. Calificarea aceasta e doar un prim pas spre obiectivul propus.

"Încă nu am câştigat nimic, dar suntem foarte mândri de ce am reuşit şi suntem pe drumul cel bun. A fost o seară magică, am arătat că merităm să ne calificăm", a mai spus Ronaldo, pentru ca apoi, întrebat dacă va ajunge în finală: "Vedem".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: