image
Sursa foto: Getty Images

Decizia luată de Neymar, după doi ani la PSG: Tatăl său nu s-a putut abține și a spus totul, în direct la TV

Neymar a efectuat ieri primul antrenament alături de colegii de la PSG, după o lungă perioadă în care a stat departe de gazon, din cauza unei accidentări.

Într-o emisiune televizată, Neymar Senior a dezvăluit că a vorbit cu fiul său, iar acesta i-a spus nu intenționează să plece de la campioana Franței.

"Suporterii pot dormi liniştiţi. Azi, Neymar nu doreşte să părăsească PSG. El vrea să continue la PSG, să revină pe teren şi să poată ajuta clubul să câştige titluri. Contractul este lung. Nu suntem decât la al doilea sezon şi acesta nici nu s-a încheiat. Avem un contract, nu suntem nici la jumătatea lui. Trebuie să fim calmi. Zvonuri privind plecarea lui vor fi mereu, nu poţi avea un jucător ca Neymar fără ca persoane, cluburi să nu viseze la el", a declarat Neymar sr., la RMC Sport.

Obiectivul lui Neymar este să fie apt de joc pentru finala Cupei Franţei din 27 aprilie, cu Rennes. Dacă va juca până la finele sezonului la PSG, brazilianul ar intra în vederile selecționerului pentru convocarea la echipa naţională în vederea Copei America, din Brazilia (14 iunie - 7 iulie).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: