image
Sursa foto: Profimedia

Liverpool se retrage din cursa pentru Jude Bellingham! Detaliile care i-au descurajat pe “Cormorani”

Mijlocașul englez Jude Bellingham (19 ani) este râvnit de marile cluburi ale Europei, iar Borussia Dortmund speră să obțină un profit uriaș prin vânzarea acestuia.

Jude Bellingham mai are contract cu Borussia Dortmund până în vara anului 2025, dar este greu de crezut că internaționalul englez va începe sezonul 2023-2024 tot în Germania.

Conform presei din Germania, directorul sportiv al lui BVB i-a propus o nouă înțelegere valabilă până în vara anului 2026, cu un salariu anual uriaș, de 15 milioane de euro.

Jude Bellingham, jucător crescut de Birmingham, ar fi tentat să revină în Anglia. Șansele campioanei Manchester City au crescut exponențial, după ce Liverpool s-ar fi retras din cursa pentru mijlocaș.

The Athletic anunță că Liverpool a stabilit că “afacerea Bellingham” depășește capacitățile financiare ale clubului. Conducerea “Cormoranilor” ar fi discutat cu Jurgen Klopp și ar fi ajuns la un consens.

Ca fel ca Real Madrid, Liverpool nu vrea să intre într-o licitație pentru transferul lui Jude Bellingham. Dortmund speră să obțină cel puțin 120 de milioane de euro.

"Sunt șanse minime ca Jude Bellingham să ajungă la Liverpool, în ciuda informațiilor potrivit cărora Bellingham era o prioritate pentru Liverpool în această vară.

Suma mare de transfer, puterea financiară a rivalilor intrați în cursa pentru acest jucător și reticența conducerii de a participa la o licitație pentru Bellingham, toți acești factori au scăzut dramatic șansele pentru o mutare.

Liverpool ar fi aflat că nu poate să concureze cu oferta lui Real Madrid, din punct de vedere financiar, iar în ecuație mai este și Manchester City, un alt gigant. Mai mult, strategia lui Liverpool a fost să aducă jucători care sunt 100% atrași de proiectul clubului și de colaborarea cu Jurgen Klopp, fără a sta pe gânduri, așa cum a fost cazul pentru transferul lui Van Dijk", notează thisisanfield.com.

Manchester United și Chelsea ar putea să intre în cursa pentru transferul lui Jude Bellingham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: