image
Sursa foto: revistateo.ro

Horoscop: Dragoste la prima vedere pentru o zodie

Dragostea la prima vedere nu are răbdare. Zodiile străpunse de săgeata lui Cupidon au la dispoziție doar câteva secunde pentru a trece la acțiune.

Horoscop 23 februarie 2019 Berbec

Berbecii simt că au șansa de a face o mică avere, dacă intră rapid într-o afacere cu prietenii apropiați. Chiar dacă nimeni nu crede în ideea voastră, important este entuziasmul inițial și efortul pe care sunteți dispuși să-l faceți. Nu lăsați pe nimeni să vă spulbere visele. Valabil atât în afaceri, cât și în dragoste.

Horoscop 23 februarie 2019 Taur

Taurii simt nevoia de o petrecere-monstru, ca în zilele bune. Deși cei dragi vor aprecia pe loc inițiativa, este important a lua în considerare și factori precum starea de sănătate, oboseala sau banii disponibili. E posibil ca un invitat surpriză - o persoană atrăgătoare - să vă ia mintea de la toate problemele. Dacă simțiti că ar putea ieși ceva interesant, atunci nu mai ezitați.

Horoscop 23 februarie 2019 Gemeni

Pentru Gemenii care nu cred în dragoste la prima vedere, ziua de sâmbătă va aduce o surpriză uriașă. Da, chiar ai nevoie de o secundă pentru a te îndrăgosti de cineva. În acest caz, un schimb de priviri e suficient, dar nu va duce prea departe. Mai devreme sau mai târziu, preferabil - mai devreme, trebuie să vă adunați curajul pentru a vorbi cu această persoană. Emoțiile se vor spulbera pe loc și, în fond, nu aveți nimic de pierdut.

Horoscop 23 februarie 2019 Rac

Racii vor fi înconjuraţi, astăzi, de foarte multă atenţie din partea persoanelor dragi. Atitudinea voastră generală va fi una leneşă şi veţi refuza orice invitaţie de a participa la petreceri sau întâlniri cu prieteni. Veţi petrece ziua acasă şi le veţi face pe plac celor dragi. Dacă acest scenariu nu vă este pe plac, astrele vă recomandă să găsiţi alternative.

Horoscop 23 februarie 2019 Leu

Nativii din Leu vor fi, astăzi, foarte agitaţi. Veţi fi prinşi în numeroase activităţi plăcute, dar epuizante. Pentru a nu vă consuma toată energia, încercaţi să implicaţi persoanele dragi în pregătirea acestor activităţi cum ar fi o cină pentru întreaga familie sau curăţenie generală în casă. Seara vă rezervă o întâlnire romantică, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi şi să aveţi energie. Ar putea fi o dată importantă pentru persoana iubită sau o persoană apropiată, astfel că nu trebuie să uitaţi acest aspect.

Horoscop 23 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele vor simţi nevoia de odihnă, pace şi linişte. Toate aceste dorinţe vor fi dictate de oboseala fizică pe care o resimţiţi din cauza locului de muncă sau de îndatoririle din familie. Totuşi, unii dintre nativii din Fecioară vor simţi nevoia să petreacă alături de prieteni şi să consume alcool. Nu uitaţi că viciile doar maschează indispoziţia. Prioritizaţi relaxarea şi numai după ce acest lucru se va întâmpla gândiţi-vă la distracţie.

Horoscop 23 februarie 2019 Balanţă

Pentru Balanțe, ziua de sâmbătă va fi încărcată de emoții pozitive. Vă veți bucura de armonie în viața personală, dar și de surprize plăcute. Nativii aflați într-o relație vor avea parte de romantism, iar, pentru cei care nu și-au găsit jumătatea, poate fi o zi favorabile în a întâlni marea dragoste. Horoscopul nu vă recomandă însă afacerile, negocierile sau călătoriile lungi. Este o zi potrivită mai degrabă pentru relaxare și distracție, întâlniri și vizite la cei dragi sau petreceri!

Horoscop 23 februarie 2019 Scorpion

Astăzi, Scorpionilor nu le este recomandat să joace un rol cu care nu sunt obișnuiți. Încercarea de a fi într-o postură care nu vă e familiară riscă să fie sortită eșecului, indiferent de ce v-ați propus. Tot pentru sâmbătă, e bine să evitați cheltuielile care nu sunt necesare, dar și să evitați să stați în frig, spune horoscopul. În a doua parte a zilei, niște ore de odihnă și relaxare vă vor fi foarte folositoare!

Horoscop 23 februarie 2019 Săgetător

Săgetătorii ar putea simți astăzi nevoia urgentă a unei schimbări în viața personală. Nu luați însă decizii radicale, recomandă horoscopul! Aveți grijă să luați în calcul și părerile sau dorințelor apropiaților voștri, pentru a preveni sau elimina disputele în familie. Tot astăzi, ar fi bine să nu petreceți mult timp afară, să nu exagerați până la epuizare cu activitățile sportive sau să nu încercați să-i impresionați pe cei din jur cu cheltuieli extravagante.

Horoscop 23 februarie 2019 Capricorn

Pentru Capricorni, este o sâmbătă favorabilă întâlnirii cu persoane noi, care, pe viitor, ar putea avea o influență în viața voastră profesională sau poate chiar în dragoste. În general, ziua va trece fără să vă confruntați cu mari probleme. Însă, pentru șoferi, dacă aveți drum lung, e bine să fiți foarte precauți la volan. De asemenea, astăzi, în locuri sau întâlniri aglomerate, ar fi bine să evitați contactul cu persoane nepoliticoase, spune horoscopul!

Horoscop 23 februarie 2019 Vărsător

Astăzi, o idee briliantă le va fi de mare folos Vărsătorilor. V-ar putea ajuta să vă creșteți veniturile sau să profitați în afaceri ori în plan profesional. Încercați să profitați și de buna dispoziție care vă caracterizează astăzi. Contactați-vă prietenii, întâlniți-vă în oraș sau dați o petrecere acasă.

Horoscop 23 Februarie 2019 Pești

Această zi de sâmbătă va lăsa impresii și amintiri plăcute Peștilor. Poate fi vorba despre o întâlnire pasională ori despre o călătorie plăcută sau de o sesiune reușită de shopping, în care vă veți cumpăra ce v-ați dorit de multă vreme. Totuși, e bine ca astăzi să nu aveți inițiative în exces, ar putea fi obositoare sau ar putea deranja pe apropiații voștri. În a doua parte a zilei, se întrevăd șanse pentru un mic câștig financiar, spune horoscopul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: