image
Sursa foto: Profimedia

Cât ar urma să plătească Kylian Mbappe pentru ”locuința ideală” la Madrid

Kylian Mbappe (25 de ani) va pleca de la PSG la finalul sezonului actual, iar parizienii au confirmat deja despărțirea.

De asemenea, presa internațională a relatat că Mbappe și Real Madrid s-ar fi înțeles deja și că mai au de pus la punct doar câteva lucruri.

Mai mult decât atât, Fayza Lamari, mama lui Mbappe, ar fi călătorit deja la Madrid pentru a găsi o locuință pentru fiul său. În acest context, Lydia Martinez, directorul unei agenții imobiliare din Madrid, a explicat că starul francez are mai multe variante.

De asemenea, Martinez a subliniat că, de cele mai multe ori, fotbaliștii aleg să își închirieze o locuință până când se decid pe care să o cumpere. În ceea ce îl privește pe Mbappe, francezul ar urma să plătească între 12-16 milioane de euro pe locuința sa.

”Sportivii vor un spațiu mare pentru antrenamente, deci casa nu poate fi în Madrid. În același timp, nu pot fi izolați într-un loc în care trebuie să conducă 45 de minute de fiecare dată când vor să iasă în oraș.

Două zone sunt potrivite pentru Mbappe. Una este La Moraleja, iar cealaltă este La Finca. Dezavantajul este că La Finca este puțin mai departe, mai ales de Valdebebas (n.r. unde se află baza de antrenament al lui Real Madrid).

Eu i-aș recomanda La Moraleja. Din experiența mea, sportivii nu se uită prea mult la preț. De cele mai multe ori, ei își închiriază mai multe case până când o găsesc pe cea ideală. De obicei plătesc între 12 și 16 milioane de euro.

Poate trece un an până găsesc o casă construita sau chiar doi ani, doi ani și jumătate dacă cumpără teren pentru a-și construi casa după bunul plac.”, a declarat Lydia Martínez, potrivit Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: