image
Sursa foto: jurnal.md

Vicepreședintele Platformei DA: „Acest regim a devenit foarte periculos pentru fiecare; Oricine poate fi răpit din stradă”

Regimul de la guvernare a devenit unul extrem de periculos pentru fiecare cetățean și oricine poate fi răpit în stradă sau de acasă, fără nicio explicație, afirmă vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

„Eu credeam că acest regim mârsăv și antipopular deja nu mă poate surprinde cu nimic. Dar marele maestru în arta minciunii, Adrian Candu, ieri totuși a reușit, când a bâlbâit cu explicația privind răpirea și expulzarea celor 7 profesori din liceul Orizont, unde până nu demult au învâțat și copiii lui. Noi am aflat de la președintele Parlamentului de buzunar al lui Plahotniuc (atenție!) că ÎNCĂ DIN 1997-1998 SIS SUPRAVEGHEAZĂ ANUMITE ACTE DE TERORISM. Mai mare inepție n-am auzit în viața mea. Nu știu dacă el singur a înțeles ce a spus. Mai mult de 20 ani Serviciul de Informare și Securitate monitorizează acte de terorism. Ce fel de acte, care durează 20 de ani? Unde au avut loc aceste acte? Ce legătură au profesorii Orizontului сu acțiunile respective? Din câte înțeleg, sarcina SIS-lui este contracararea terorosmului, ci nu supravegherea acestuia. O aberație totală!”, a comentat vicepreședintele DA.

„Cetățeni, realitatea este una foarte gravă. Oricine acum poate fi răpit din stradă sau din casă și SIS-ul lui Vasile Botnari poate face ce vrea cu noi, fără că măcar să existe vreo decizie judecătorească. Vom fi ținuți în izolator, iar cei de la SIS vor spune că suntem expulzați. Iar plahofinul va face de fiecare dată niște „audieri parlamentare” închise și va informa publicul că noi avem legături cu terorismul internațional, începând încă din perioada sovetică. Acest regim a devenit periculos pentru fiecare om. Dacă nu vom rezista, nu vom protesta, nu vom consolida rândurile, atunci dictatura va veni în fiecare casă!”, a punctat Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: