image
Sursa foto: express.co.uk

PSG intră în cursa pentru Eriksen și e gata să ofere peste 100 de milioane de euro

PSG, campioana Franței, a început să-şi creioneze lista de transferuri pentru această vară, iar trupa de pe "Parc des Princes" e gata să facă o ofertă pentru una dintre vedetele lui Tottenham. Thomas Tuchel va fi noul tehnician al echipei, iar şeicii sunt gata să i-l aducă acestuia pe danezul Christian Eriksen.

Conform express.co.uk, internaţionalul nordic este una dintre priorităţile lui PSG pentru perioada de transferuri din vară, iar șeicii sunt dispuşi să ofere 100 de milioane de lire sterline pentru a-l achiziţiona pe Christian Eriksen, care mai are contract cu Spurs până în 2020.

Mai mult, PSG ar putea să plătească mai mult dacă vrea să-l transfere pe Eriksen de la Tottenham. Fotbalistul de 26 de ani va evolua alături de Danemarca la Campionatul Mondial din Rusia, astfel că PSG ar putea să fie nevoită să plătească în plus, dacă evoluțiile mijlocașului vor fi foarte apreciate.

În actualul sezon, internaţionalul danez a marcat 14 goluri şi a oferit 13 pase decisive în cele 44 de meciuri jucate pentru formaţia antrenată de Mauricio Pochettino.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: