image
Sursa foto: gazzetta.it

Muncește mult și face atâtea sacrificii!: Un veteran din vestiarul lui Juventus, impresionat de Cristiano Ronaldo

Transferul lui Cristiano Ronaldo reprezintă cea mai mare lovitură dată de Juventus în ultimele decenii. Venirea starului lusitan îi face să spere pe fani și pe colegi la câștigarea mult râvnitului trofeu UEFA Champions League.

”Cristiano Ronaldo a crescut valoarea echipei. Venirea lui nu înseamnă că vom câștiga automat Champions League, dar apariția lui îi motivează pe fani și pe jucători. Mentalitatea lui este incredibilă: muncește atât de mult și face atâtea sacrificii. Sunt curios ce va fi”, a spus Andrea Barzagli, pentru Tuttosport.

Juventus a câștigat în două rânduri UEFA Champions League (1984-85 și 1995-96), dar a și pierdut alte șapte finale. Ultimele două eșecuri în ultimul act au venit în 2015 (1-3 cu Barcelona) și în 2017 (1-4 cu Real Madrid).

Sezonul precedent, drumul spre trofeu al bianconerilor a fost oprit tot de Real Madrid. După 3-0 la Torino (dublă Cristiano), ”Bătrâna Doamnă” a condus cu 3-0 pe ”Bernabeu”, dar un penalty controversat transformat de Ronaldo în prelungiri i-a dus pe madrileni în semifinalele competiției.

”Champions League e un trofeu pe care toate echipele vor să îl câștige. Vom lupta pentru toate trofeele, Serie A, Cupa Italiei și Champions League. E greu să câștigi Liga Campionilor, dar sper să ajut la acest lucru. Juventus a fost mereu aproape de Real Madrid în ultima perioadă. Vreau să îmi pun amprenta pe istoria lui Juventus”, spunea Ronaldo, la prezentarea la Juventus.

Cristiano Ronaldo a părăsit Real Madrid după 9 ani în care a scris istorie pe ”Santiago Bernabeu”. La Madrid, Cristiano a câştigat 15 trofee, printre care două titluri, două Cupe, două Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: