image
Sursa foto: Alexandru Slusari/Facebook

Alexandru Slusari, după întâlnirea cu angajaţii Întreprinderii Exdrupo: „Oamenii vor schimbări fundamentale în capitală”

În capitală există o groază de probleme grave. Transport public neregular, incomod și scump, lipsa apei potabile, canalizării, iluminatului, grădinițelor și școlilor, gunoiște neautorizate sunt principalele probleme ale oamenilor din suburbii și nu doar de acolo. Soluționarea acestor probleme sunt incluse pe agenda candidatului unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase. Declarațiile au fost făcute de către Alexandru Slusari, vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

„Am fost cu colegul meu Chiril Moțpan la Întreprinderea Municipală Exdrupo. Aproape 300 de angajați. Munca grea în condițiile nocive. Fără protecția suficientă. Salariul mediul puțin peste 5 mii de lei. Din peste 280 de unități de tehnică marea majoritatea a depășit termenul de exploatare sau este la limita acestuia. Ultima renovarea a avut loc cinci ani în urmă, când au fost procurate patru camioane”, a declarat Alexandru Slusari.

„Doi din trei angajați sunt din salariați sunt din suburbii. Oamenii vor cu tot sufletul schimbări fundamentale în capitală. Ne-au povestit cu multă durere ceea ce noi am auzit pe parcursul întregii campaniei electorale, având multiple întâlniri în satele și orașele municipiului. Transport public neregular, incomod și scump, lipsa apei potabile, canalizării, iluminatului, grădinițelor și școlilor, gunoiște neautorizate sunt principalele probleme ale oamenilor din suburbii și nu doar de acolo. Soluționarea acestor probleme întră în prioritățile primarului general ANDREI NĂSTASE și echipei noastre”, a adăugat vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

În context, Alexandru Slusari a menţionat că a simțit foarte multă susținere și speranța imensă din partea angajaților acestei entități. Suntem onorați și responsabilizați! De pe 4 iunie avem foarte mult de lucru.

Noutăţile partenerilor

comentarii: