image
Sursa foto: tribuna.md

Andrei Năstase: Pe lângă Radu și Grozavu, Plahotniuc vrea la Primărie un alt individ plin de păcate; Reacția lui Codreanu

Pe lângă Silvia Radu și Nistor Grozavu, Vladimir Plahotniuc vrea să instaleze la Primărie un alt individ. Este vorba despre un vameș, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase. Mai mult, despre numirea în funcție a acestei persoane se va discuta la următoarea ședință a Consiliului Municipal Chișinău.

„Pe lângă Radu și Grozavu iată acum Plahotniuc intenționează să instaleze la primărie un alt individ vulnerabil în fața mafiei imobiliare și a justiției controlate de el. Este un vameș, un vameș plin de păcate, care la fel ca Silvia Radu și Nistor Grozavu ar trebui să stea la pușcărie. Instalarea lui se preconizează la următoarea ședință a Consiliului Municipal Chișinău”.

Întrebat despre acest lucru la ședința primăriei, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a declarat că:

„Atât timp cât voi fi eu aici, am să evit să fac orice declarație politică, cu atât mai mult, speculații. Am fost cu toții martori împreună cu dumneavoastră în ultimile două săptămâni cum s-a tot speculat în spațiul public că s-ar întoarce Silvia Radu sau un coleg din CMC, care va asigura interimatul. Aceste speculații afectează activitatea întregii Primării. Recunosc că situația în Primărie este una confuză, și angajații se simt confuzi. Eu îmi asum responsabilitatea de tot ce se întâmplă în oraș”, a spus Ruslan Codreanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: