image
Sursa foto: DCNews

Prezicerile astrale pentru astăzi, 30 octombrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 30 octombrie.

Horoscop 30 octombrie - Berbec

Este o zi complicată, în care va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare decât de obicei și să fii mai diplomat, ca să obții cooperarea de care ai nevoie.

Horoscop 30 octombrie – Taur

Ai șansa de a face puțină ordine în propriile gânduri, de a renunța la dorințele care te parazitează și de a ajunge la o înțelegere cu cei din familie.

Horoscop 30 octombrie – Gemeni

Dialogul nu va fi apreciat astăzi, mai ales dacă ai de gând să negociezi ceva important. Există și soluții mai subtile pentru a evita conflictele, dar situația nu depinde doar de tine.

Horoscop 30 octombrie – Rac

Este posibil să te nemulțumească multe astăzi și să ajungi foarte repede la o stare de iritare care te va împiedica să îți faci treburile, așa cum intenționai.

Horoscop 30 octombrie – Leu

Se pot acutiza unele dintre conflictele din familie, din motive care nu sunt evidente, dar pot fi descoperite ușor de o persoană sincer interesată.

Horoscop 30 octombrie – Fecioară

Sunt de evitat toate situațiile care te aduc în contact cu persoane pe care nu le simpatizezi sau, mai rău, le antipatizezi clar.

Horoscop 30 octombrie – Balanță

Poate că ai motive de supărare, dar ar fi mai bine să te întrebi la ce îți folosește să îți ții mintea ocupată cu acestea și să nu mai poți vedea altceva.

Horoscop 30 octombrie – Scorpion

Vei încerca, pentru că nici nu îți trece prin cap să renunți, să forțezi anumite situații, să lansezi provocări, ca să obții un anumit efect.

Horoscop 30 octombrie – Săgetător

Ar fi mai bine să te organizezi și să eviți orice formă de agitație. Chiar dacă nu vei reuși să finalizezi prea multe, măcar nu vei fi epuizat.

Horoscop 30 octombrie – Capricorn

E adevărat că altcineva controlează situațiile de care depinde realizarea unor dorințe arzătoare. Poate că nu este chiar un lucru bun să faci orice ca să intri în grațiile acelora.

Horoscop 30 octombrie – Vărsător

Se poate ajunge, cu totul surprinzător, la complicații legate de evoluția ta profesională. Ceri ceva și ți se oferă cu totul altceva.

Horoscop 30 octombrie – Pești

Tentația zilei ia forma unor dorințe la care nu vrei să renunți, nu vrei să le amâni și nici să le modifici. Este suficient să stai puțin pe gânduri, ca să înțelegi ce ai de făcut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: