image
Sursa foto: GBM

Șoferul care a provocat accidentul de la Ciocana în urma căruia un tânăr a murit, REȚINUT; Urma să părăsească teritoriul RM

UPDATE 12.53 // Un bărbat în vârstă 36 de ani, originar dintr-o localitate din orașul Edineț, a fost reținut de polițiști, fiind suspectat de comiterea accidentului rutier, în urma căruia un tânăr de 25 de ani a murit la spital.

În urma acțiunilor întreprinse de forțele de ordine a fost depistat automobilul abandonat într-o curte de pe strada Maria Drăgan. Totodată urmare a măsurilor de investigație întreprinse de

Totodată, a fost stabilit traseul de deplasare a individului, acesta avea intenția de a părăsi teritoriul Repubicii Moldova, fiind reținut la intrarea în orașul Bender. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău. Conform legislație în vigoare acesta riscă o pedepsă cu închisoare de la trei la șapte ani.

---------------------------

Un tânăr de 25 de ani a murit la spital, după ce azi dimineață, în jurul orei 2.40, a fost tamponat de un BMW, pe strada Maria Drăgan din capitală. Șoferul mașinii a fugit de la locul accidentului.

Potrivit poliției, tânărul a fost tamponat în afara trecerii pentru pietoni. Victima a fost transportată la spital, dar din cauza leziunilor primite a decedat la scurt timp.

În urma măsurilor interprinse, șoferul BMW-ului, care a fugit de la locul accidentul, a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani.

La moment se interprins toate măsurile necesare pentru ca suspectul să fie reținut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: