image
Sursa foto: libertatea.ro

O fetiță și-a îngrijit frățiorul de două luni după ce părinții lor au murit: Trei zile au stat lângă cadavre

Caz înfiorător în orașul Los Angeles din Statele Unite. O fetiță de trei ani și-a salvat de la moarte frățiorul de doar două luni, după ce părinții lor au murit. Timp de trei zile, copiii au rămas singuri în casă, lângă cadavrele părinților.

Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni într-o locuință din cartierul Chatsworth din Los Angeles, după ce părinții celor doi copii s-au certat. La un moment dat, bărbatul a mâna pe o armă și și-a împușcat soția.

După ce a conștientizat că a ucis-o pe femeie, invididul s-a sinucis cu aceeași armă, relatează abc7news.com. În casă se aflau cei doi copii: o fetiță de trei ani și fratele ei mai mic, un bebeluș de doar două luni, scrie libertatea.ro.

Timp de trei zile, cei doi frați au rămas singuri, fără ca nimeni să aibă grijă de ei. Bunicul copiilor a alertat Poliția, după ce nu a mai reușit să îi contacteze pe cei doi soți. Polițiștii au pătruns în casă unde au descoperit dubla tragedie. În locuință i-au găsit și pe cei doi copii. „Mica noastră eroină a supraviețuit și l-a ajutat și pe frățiorul ei să supraviețuiască.

Fetița este o eroină, o adevărată eroină, iar băiețelul este un miracol”, a declarat Ryan Maureen, căpitan în cadrul Poliției Los Angeles (LAPD), conform sursei citate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: