image
Sursa foto: Getty Images

Bayern i-a găsit înlocuitor lui James Rodriguez, pe care n-ar mai vrea să-l păstreze din vară

Bayern Munchen pare a-i fi găsit deja înlocuitor lui James Rodriguez, pe care n-ar mai vrea să-l păstreze din vara viitoare, atunci când îi expiră împrumutul de la Real Madrid.

Potrivit Sky Germania, bavarezii sunt interesaţi de aducerea mijlocaşului central al lui Arsenal, Aaron Ramsey. Galezul în vârstă de 27 de ani n-ar fi deloc dificil de adus. Îşi va încheia la finalul sezonului contractul cu "tunarii" şi nu are de gând să semneze un nou acord cu gruparea de pe Emirates.

James Rodriguez este împrumutat de Bayern pentru doi ani de la Real Madrid, iar campioana Germaniei are opţiunea de a-l transfera definitiv în vară, în schimbul a 42 de milioane de euro.

Kicker susţine însă că bavarezii consideră că investiţia nu se justifică, ţinând cont de ceea ce a oferit sud-americanul, mai ales în acest sezon.

Columbianul s-a şi accidentat la genunchi şi va fi indisponibil câteva săptămâni.

De serviciile lui James Rodriguez s-a arătat interesată şi Juventus, care vrea să profite de neînţelegerile dintre sud-american şi antrenorul lui Bayern, Niko Kovac.

O eventuală trecere a mijlocaşului ofensiv la piemontezi ar putea fi facilitată şi de faptul că agentul său, Jorge Mendes, are o relaţie foarte bună cu şefii italienilor, lucru confirmat de transferurile lui Joao Cancelo și Cristiano Ronaldo la liderul din Serie A.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: