image
Sursa foto: nydailynews.com

Michelle Obama a devansat-o pe Oprah și a devenit „cea mai admirată” femeie din lume

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite, a fost votată ''cea mai admirată femeie din lume'', potrivit unui sondaj realizat de compania britanică de cercetare de piaţă YouGov, cu participarea a 42.000 de persoane din 41 de ţări, notează DPA.

Michelle Obama a devansat-o în topul preferinţelor publicului pe realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey, clasată pe locul al doilea, potrivit Agerpres. Actriţa Angelina Jolie ocupă cea de-a treia poziţie, iar regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a clasat a patra.

Fostul secretar de stat al SUA Hillary Clinton ocupă cea de-a opta poziţie în preferinţele publicului, în timp ce cântăreața Madonna se află pe locul al 11-lea.

Ellen DeGeneres se află pe locul al 15-lea în clasament, iar actuala primă doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, este pe locul al 19 în clasamentul cu 20 de poziții. În topul celor mai admirate femei din Statele Unite, prima poziţie este deţinută tot de Michelle Obama, scrie libertatea.ro.

În topul celor mai admiraţi bărbaţi, soţul lui Michelle, fostul preşedinte Barack Obama, ocupă locul al doilea. În fruntea clasamentului personalităţilor masculine se află Bill Gates și, pe poziția a treia, Jackie Chan. În clasamentul pe ţări, Barack Obama este cel mai admirat bărbat din Statele Unite, urmat de Donald Trump, clasat pe locul al doilea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: