"Înainte de tragerea la sorţi, am înţeles că unii dintre foştii mei colegi nu ar fi dorit să înfrunte pe Liverpool. Va fi frumos să mă întorc la Roma. Îmi plac fanii echipei şi încă îi iubesc, sunt în relaţii bune cu ei. Am multe amintiri frumoase cu foştii colegi, am jucat împreună doi ani şi am luptat împreună pe toate fronturile", a spus Mohamed Salah.

Atacantul lui Liverpool a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu Francesco Totti, în perioada în care a jucat la AS Roma. "O persoană incredibilă, îl iubesc", a precizat Salah, care este optimist că actuala sa formaţie poate cuceri Liga Campionilor: "Desigur că putem triumfa în competiţie. Dar trebuie să o luăm pas cu pas. Suntem în semifinale, două jocuri ne mai lipsesc până la partida decisivă".

Vara trecută, Liverpool a plătit 42 de milioane de euro în schimbul lui Mohamed Salah. Pentru AS Roma, atacantul a marcat 34 de goluri în 65 de partide. S-a impus rapid în Anglia şi a punctat de 29 de ori în 31 de meciuri pentru "cormorani".