image
Sursa foto: Profimedia

Ce i-a dăruit Novak Djokovic soției sale, Jelena, cu ocazia aniversării căsniciei lor: ”Acesta este cadoul meu!”

Novak Djokovic (35 de ani, locul 3 ATP) s-a impus în fața lui Nick Kyrgios (27 de ani, locul 40 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6, în ultimul act al turneului de la Wimbledon și a ajuns astfel la titlul de Grand Slam cu numărul 21 al carierei.

Pe lângă victoria de la Wimbledon, jucătorul sârb sărbătorește și opt ani de la căsătoria cu Jelena, soția sa, cea care l-a susținut din tribune în duelul cu Kyrgios.

După ce a devenit din nou campion la Wimbledon, Novak Djokovic le-a mulțumit apropiaților săi pentru faptul că l-au susținut în duelul cu Nick Kyrgios.

”Familia mea, părinții mei, fiica mea este și ea aici. Nu a putut urmări meciul pentru că nu a împlinit încă cinci ani. Anul viitor îl poate vedea pe tati jucând.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost aici. Fiul meu este singurul care lipsește pentru că joacă un set împotriva fiului lui Bob Bryan”, a declarat Novak Djokovic la finalul meciului.

Djokovic a avut un mesaj important de transmis și pentru soția sa, Jelena, mai ales că cei doi sărbătoresc în aceeași zi cu finala Wimbledon aniversarea a opt ani de căsătorie.

Fostul lider mondial ATP i-a transmis soției sale că trofeul de la Wimbledon este cadoul său pentru aniversarea căsniciei lor.

”Draga mea, aniversare fericită! Acesta este cadoul meu pentru tine!”, a mai spus Djokovic, citat de BBC.

Exact în ziua în care s-a desfășurat finala celui mai prestigios turneu de Grand Slam, Novak Djokovic și soția sa Jelena au aniversat opt ani de la căsătorie.

Jelena Djokovic a distribuit mai multe imagini pe rețelele sociale în care apare alături de Novak Djokovic de-a lungul a celor 17 ani de relație.

Soția sârbului a adăugat și o descriere grăitoare fotografiilor: ”Opt ani de când suntem căsătoriți din cei 17 ani în care am crescut împreună!”.

Novak și Jelena Djokovic au format un cuplu în urmă cu 17 ani, în 2005, când Jelena avea doar 19 ani.

În prezent, Jelena își desfășoară activitatea în carul Fundației Novak Djokovic unde ocupă o funcție de conducere. Fundația se ocupă cu ajutorarea copiilor din Serbia și de îmbunătățirea sistemului educațional din Serbia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: