image
Sursa foto: Instagram

Sergio Ramos a descoperit că are o sosie: Mă bucur să te cunosc, frate; Mesaj savuros al căpitanului Realului

Sergio Ramos (32 de ani) i-a transmis, miercuri seară, pe rețelele de socializare un mesaj unui actor. Este vorba de Pablo Schreiber și pe care căpitanul Realului l-a întrebat dacă i se pare că seamănă cu el. De asemenea, Ramos a postat o imagine și cu Pablo Schreiber pentru a scoate în evidență asemănările.

“Ce faci, Pablo Schreiber? Eu sunt Sergio Ramos, fotbalist profesionist spaniol. Nu ştiu dacă ţi s-a întâmplat, dar eu primesc multe mesaje în fiecare zi, în care mi se scrie că semănăm. Tu ce crezi? Mă bucur să te cunosc, frate!”, a scris Sergio Ramos pe Twitter.

Pablo Schreiber (40 de ani) este un actor canadiano-american. Este cel mai cunoscut pentru rolul lui Nick Sobotka din The Wire și este fratele actorului Liev Schreiber.

În timpul partidei de coșmar de pe Santiago Bernabeu, cu Ajax, scor 1-4, care a dus la eliminarea celor de la Real Madrid din UEFA Champions League, Sergio Ramos a fost protagonistul unui documentar.

Sergio Ramos a filmat un documentar despre viaţa lui, în parteneriat cu Amazon. El s-a aflat în lojă, fiindu-i filmate reacţiile din timpul meciului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: