image
Sursa foto: PDA//Facebbok

Bătaia de la Căușeni cu implicarea unui consilier al Partidului Democrația Acasă: Poliția RM vine cu precizări

Poliția Republicii Moldova vine cu precizări în cazul bătăii din Căușeni, unde un consilier al PDA, ar fi fost snopit în bătaie, după o beție.

„La data de 22 septembrie, ora 23:45, Poliția din Căușeni a fost sesizată de un bărbat precum că pe o stradă din oraș, se bat mai multe persoane. Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că însuşi apelantul este maltratat, având hemoragie în regiunea frontală, iar în stradă nu era nimeni. Imediat polițiștii l-au transportat pe bărbat la spital. Totodată, din discuțiile cu victima, acesta a declarat poliţiei că a fost maltratat de către vecinul său pe teritoriul azilului pentru câini situat în extravilanul orașului Căuşeni, unde a fost chemat la o zi de naștere. În cadrul investigaţiilor efectuate, a fost chestionat suspectul în comiterea faptei, care a declarat poliţiei, că pe victimă îl cunoaşte de mult timp, locuiesc în vecinătate și că între ei există un conflict mai vechi.

Suspectul a declarat că a lovit victima, acţionând de unul singur, fără implicarea altor persoane, ambii fiind în stare de ebrietate avansată. Acesta a mai spus că, la acea zi de naștere au fost mai multe persoane, aproximativ 10 la număr. La finisarea serbării, după ce invitaţii au plecat, între victimă şi suspect s-a iscat un conflict. Ambii au ieşit afară, unde de la început a fost o îmbrânceală, apoi suspectul l-ar fi aruncat peste cap, după spate, cauzându-i victimei o plagă în regiunea frontală. Cazul a fost înregistrat. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a lua o decizie legală”, se arată scris în comunicatul emis e Poliția Republicii Moldova.

Amintim că ieri, pe pagina de Facebook a Partidului Democrația Acasă a fost publicată o postare în care este scris că „mafia” deputatului Grigore Repeșciuc l-ar fi atacat și snopit în bătaie pe consilierul PDA. Repeșciuc a negat acuzațiile, calificându-le drept o răfuială politică în toiul campaniei electorale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: