image
Sursa foto: Profimedia

Șeicii PSG-ului i-au promis o avere lui Kylian Mbappe! Cât primește dacă îi spune "nu" lui Real Madrid

Kylian Mbappe (24 de ani) ezită să ia o decizie legată de viitorul său, în contextul în care Real Madrid a devenit din nou interesată de aducerea sa.

În primăvara trecută, madrilenii au oferit 160, 180 și 200 de milioane de euro pentru superstarul lui PSG. Parizienii au refuzat ofertele pe rând, iar Mbappe a semnat prelungirea contractului, până în vara anului 2025.

Potrivit francezilor de la RMC Sport, citați în presa britanică, o clauză din contractul lui Mbappe cu PSG îi îngreunează cu atât mai mult luarea unei decizii.

Concret, clubul deținut de statul Qatar s-a angajat să îi plătească un bonus de loialitate în această vară, de 90 de milioane de euro! Astfel, vicecampionul mondial ar face pe loc o avere dacă le-ar spune "nu" celor de la Real Madrid.

Anul trecut, mama fotbalistului, Fayza Lamari (48 de ani), a vorbit de mai multe ori despre negocierile dintre fiul său și PSG, lucru care i-a deranjat teribil pe spanioli.

Într-un articol apărut în cotidianul spaniol AS, citat de presa franceză, Lamari a fost numită "lacomă" de iberici, care nu au menajat-o deloc pe fosta handbalistă.

"Fayza Lamari, mama lui Mbappe, a devenit celebră printre fanii Madridului pentru faptul că îi creștea prețul fiului său cu 10 milioane de euro de fiecare dată când deschidea gura.

Florentino Perez (n.r. președintele lui Real Madrid) e un om de afaceri în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Așa că nu e niciun dubiu că, atunci când va veni vremea, va încerca să se lupte cu lăcomia lui Lamari", au scris spaniolii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: