image
Sursa foto: WOWBiz

Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 26 iunie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 26 iunie.

Berbec

Există un pericol clar astăzi, acela de a face confuzii nedorite între realitate și propriile impresii despre anumite situații. Asta îți poate afecta destul de grav imaginea la serviciu.

Taur

Ar fi bine să vorbești cât mai puțin, să asculți mai mult și să judeci la rece ceea ce se petrece sub ochii tăi, înainte de a reacționa în vreun fel.

Gemeni

Amesteci problemele financiare cu alte chestiuni, poate la fel de importante, dar asta duce la probleme noi, pe care nu le mai poți rezolva atât de ușor pe cât ți-ai dori.

Rac

De la tine poate porni o adevărată furtună în cuplu sau într-o altă relație de parteneriat. Ce spui nu te ajută, așa că mai bine nu arunci cu vorbe, chiar dacă asta ți se pare o soluție.

Leu

Vrei să exprimi tot ce te nemulțumește, dar nu vei face decât să dai naștere unui nou șir de nemulțumiri. Cei din jur vor reacționa la felul în care te exprimi, nu la ceea ce spui.

Fecioară

Poți răni pe cineva drag, fără să îți dai seama, pentru că ești convins că nu are de ce să se simtă nedreptățit sau rănit de cuvintele tale.

Balanţă

Acorzi mai multă importanță reacțiile negative față de tine și de faptele tale, în loc să îți păstrezi încrederea în sine intactă și să îți recunoști valoarea.

Scorpion

Vorbești mai mult decât de obicei și, de aceea, riscul să spui ce nu trebuie e foarte mare. Părerile tale nu pot fi valabile decât pentru tine.

Săgetător

Ai putea descoperi destul de ușor o încercare de înșelătorie a unui asociat. Asta, dacă ești mai atent decât de obicei și te implici cu adevărat în ceea ce faci.

Capricorn

Strici, cu sau fără intenție, armonia din cuplu și nici nu îți dai seama de acest lucru, pentru că ești prea prins în propria viziune despre anumite situații.

Vărsător

Se petrec multe fără ca tu să știi, dar există o modalitate de a te proteja de problemele de felul acesta: asigură-te că nu ai de ce te teme, că nu ai nimic de ascuns.

Peşti

Te grăbești să exprimi o nemulțumire de moment, iar aceasta poate căpăta statut de reproș dur, prin repetare sau prin tonul pe care îl adopți, fără să îți dai seama.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: