image
Sursa foto: privesc.eu

Greceanâi, după consultările cu PD: „Avem poziții care coincid, dar și divergențe; Urmează să decidă organele de conducere”

Socialiștii urmează să decidă despre o eventuală majoritate parlamentară cu PD, după ce va convoca organele de conducere ale partidului. Declarația a fost făcută de liderul fracțiunii PSRM, Zinaida Greceanâi, după consultările inițiate de președintele Igor Dodon. La discuții a participat doar delegația PD, în frunte cu Vladimir Plahotniuc.

„Avem de ales din această situație politică, ori se crează o guvernare stabilă sau mergem la cetățeni să ne judece. Din păcate, nu a venit la discuție blocul ACUM. Am discutat cu cei care au venit, care e poziția lor și a noastră. Pe unele poziții coincide, în ceea ce privește blocul social, tot timpul am avut și noi inițiative sociale. Pe altele, avem divergețe destul de mari. De aceea fiecare și-a reiterat poziția. Urmează să convocăm organele de conducere ale PSRM, ca să vedem decizia pe care o vom lua. Vom comunica suplimentar”, a declarat Greceanâi.

În ceea ce privește discuțiile publice lansate la Parlament de către blocul ACUM, Greceanâi a spus că nu a văzut nicio invitație.

„Nu ne-a invitat nimeni. A fost pentru deputați, nu pentru fracțiunea. Nu am văzut o invitație pentru fracțiuena PSRM. Pentru show-uri nu are niciun sens. Dacă ar fi vrut să discute, trebuia să vină azi la Președinție”, a spus mai spus liderul fracțiunii PSRM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: