image
Sursa foto: Getty Images

Georgina Rodriguez, a la Audrey Hepburn! Cum a apărut logodnica lui Ronaldo la Festivalul de la Veneția

Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), este tot mai prezentă în ultima perioadă la tot felul de evenimente mondene.

Așa s-a întâmplat și recent, când Georgina a atras toate privirile la Festivalul de la Veneția, ediția 79.

Logodnica starului de la Manchester United a apărut îmbrăcată într-o ținută a la Audrey Hepburn în ”Breakfast at Tiffany's”. A fost o ținută cu temă, legată de festivalul de film, care a iscat foarte multe comentarii.

Spre exemplu, Mishel Gerzig (25 de ani), soția lui Thibaut Courtois (30 de ani), portarul lui Real Madrid, i-a transmis că arată ”Minunat”. Și au mai fost și alte mesaje care au apreciat ținuta divei. Desigur, au existat și unii care au considerat întreaga ținută ca fiind vulgară, toate postările adunând peste 10.000 de comentarii.

Și la coborârea din aeronavă, în ziua în care a ajuns în Italia, Georgina a apărut îmbrăcată într-o fustă mulată, cu dungi verticale negre, roșii și roz, și o cămașă neagră, asortată cu o curea de aceeași culoare, plus cercei din perle albe.

Ulterior, Georgina Rodriguez a ajuns la festival într-o ambarcațiune, unde a apărut îmbrăcată mai extravagant, într-un costum alb, din piele de crocodil, cu un colier voluminos la gât.

Pe parcurs, ea a mai schimbat o ținută și a apărut îmbrăcată apoi în negru complet.

De altfel, georgina Rodriguez a ținut să împărtășească aceste imagini și cu fanii săi de pe rețelele sociale și apostat o mulțime de poze. Georgina are 39 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: