image
Sursa foto: jurnal.md

Jurist: „Pe 3 iunie votăm pentru Andrei Năstase; Va fi primul pas pentru a trimite la gunoi binomul Plahotniuc-Dodon”

Oamenii buni, de valoare, mereu se vor susţine şi ajuta reciproc. Zilele trecute Andrei Năstase, candidatul pro-european şi antioligarhic la Primăria Municipiului Chişinău, a întreprins o vizită de lucru, documentare peste Prut, unde a avut întâlniri cu mai multe persoane, factori de decizie şi primari ai celor mai importante, dar şi dezvoltate oraşe româneşti, pentru a deprinde de la aceştia practicile bune, pe care le va pune în aplicare pentru dezvoltarea Municipiului Chişinău!

Pe agendă a avut şi alte subiecte importante, cum ar fi atragerea de fonduri, investiţii, dar şi importanţi investitori, care ar ajuta la dezvoltarea Chişinăului, dar şi la crearea de locuri de muncă bine plătite.

Este cel puţin a doua vizită de acest fel în ultimele săptămâni întreprinsă de Andrei Năstase peste Prut, de data aceasta participând şi la aniversarea a 143 de ani de la fondarea PNL, poate cel mai important partid istoric românesc. De altfel, liderul actual al PNL, Ludovic Orban, şi-a anunţat totala susținere pentru Andrei Năstase în campania pentru Primăria Municipiului Chişinău. Pe lângă PNL, Andrei Năstase se mai bucură şi de încrederea şi susţinerea USR şi a PMP-ului fostului președinte al României, Traian Băsescu. Candidatul unic al forţelor pro-europene şi antioligarhice se bucură şi de susţinerea Partidului Popular European,partid care este majoritar în Parlamentul European şi deţine şefia tuturor instituțiilor UE.

De asemenea, Andrei Năstase a fost şi invitatul unor emisiuni tv, la Adevărul.ro, dar şi la una din cele mai importante şi urmărite emisiuni de peste Prut: Jocuri de Putere moderată de Rareş Bogdan.

Jurnalistul Realitatea TV (cea de la Bucureşti, să nu faceţi greşeala de a o confunda cu cea de la Chişinău) Rareş Bogdan este unul din cel mai urmărit, apreciat, dar şi iubit jurnalist de peste Prut. În acelaşi timp şi unul din cei mai înjuraţi de către tabăra PSD-ALDE şi postacii lui Dragnea şi Tăriceanu. În general, este atacat pentru verticalitatea de care dă dovadă, pentru faptul că-şi iubeşte Ţara România, pentru emisiunile inedite pe care le moderează, pentru atitudinea şi lupta hotărâtă pe care o duce împotriva dezmăţului la adresa Ţării, întreprins de guvernarea actuală a României, dar şi pentru faptul că nu a acceptat să stea drept în faţa mafiei PSD-ALDE şi a cuplului Dragnea-Tăriceanu, cum o fac foarte mulţi jurnalişti de la Bucureşti.

Până aici, întrevedeţi multe asemănări între situaţia de la Chişinău şi Bucureşti, în special a jurnaliştilor, care majoritatea au ales să slujească fie mafia PSD-ALDE la Bucureşti, fie mafia PSRM-PD de la Chişinău. Cu siguranţă sunt, că doar suntem fraţi, ne curge acelaşi sânge prin vene şi cum era şi firesc, avem astfel de uscături şi la Bucureşti şi la Chişinău.

Dar, să nu uităm să amintim şi de exemple pozitive, de oameni de valoare, cu verticalitate, care-şi iubesc şi apără Ţara. Unul o face de la Bucureşti, din studiourile TV şi nu numai, altul o face de la Chişinău, de pe baricade, ducând o luptă grea şi deloc egală, sau uşoară cu mafia PD-PSRM, respectiv, Plahotniuc-Dodon.

Una din aceste lupte va fi dată duminică, 3 iunie, la urnele de vot, unde protagonişti vom fi noi, cu toţii, uniţi, oferind votul de încredere lui Andrei Năstase, pentru a face primul pas pentru trimiterea la urna de gunoi a istoriei a binomului Plahotniuc-Dodon.

Şi pentru că lupta dusă cu răul de la Chişinău şi Bucureşti este una grea şi inegală, atât Andrei Năstase, cât şi Rareş Bogdan au hotărât să-şi unească forţele. Jurnalistul de la Bucureşti i-a oferit toată susţinerea candidatului unic pro-european şi antioligarhic de la Chişinău şi i-a promis că-i va oferi tot sprijinul mediatic posibil, pentru a-i face cunoscut mesajul lui Andrei Năstase, lupta pe care o duce cu guvernarea mafiotă PD-PSRM, problemele cu care se confruntă cetăţenii de la est de Prut.

Rareş Bogdan a făcut apel atât la factorii de decizie din România, cât şi la diaspora, Realitatea TV fiind cea mai urmărită TV de către diaspora românească, care la rândul ei este chemată să discute şi să-i îndemne pe toţi basarabenii aflaţi peste hotare să ajute cu ce pot la victoria lui Andrei Năstase la alegerile de duminică, 3 iunie. Iar cel mai elocvent exemplu este cel de la alegerile prezidențiale, când diaspora i-a motivat masiv pe cei rămaşi acasă să iasă la vot, astfel spulberând şansa lui Victor Ponta de a ajungă preşedinte.

Această colaborare este una extrem de importantă, ţinând cont de faptul că la Chişinău mesajul lui Andrei Năstase ajunge cu dificultate la cetăţenii simpli, acesta fiind non-stop atacat de holding-urile lui Plahotniuc şi Dodon.

De partea cealaltă, la Bucureşti, Plahotniuc este prezentat într-o lumină pozitivă de către TV afiliate PSD-ului, creându-se o imagine falsă despre oligarh în rândul cetăţenilor şi chiar în unele cercuri politice, precum cele ale PSD şi ALDE.

Salut şi susţin în totalitatea această colaborare dintre Andrei Năstase şi Rareş Bogdan şi fac apel către toţi locuitorii Municipiului Chişinău, haideţi să dăm dovadă că şi noi suntem oameni de valoare, să ne trezim, să arătăm că ne pasă, să devenim responsabili pentru viitorul nostru şi al urmaşilor noştri şi să mergem duminică, 3 iunie uniţi, cu toţii la vot şi să spunem un NU răspicat binomului toxic Plahotniuc-Dodon!

Valentin Cozer, jurist

Noutăţile partenerilor

comentarii: