image
Sursa foto: Alexandru Machedon/Facebook

Echipa lui Andrei Năstase, la discuţii cu locuitorii capitalei: „Oamenii sunt la limita disperării”

Echipa lui Andrei Năstase, candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, a avut discuţii cu mai mulţi locuitori din capitală. În timpul, discuțiilor, oamenii au vorbit despre problemele cu care se confruntă în fiecare zi.

„Am avut o vizitată într-o curte de pe strada Calea Iesilor, iar starea deplorabilă a lucrurilor a putut fi observată odată ce am pășit în ogradă. Gunoi aruncat la nimereală, chiar lângă terenul de joacă pentru copii – care este și el de o calitate inferioară, gropi de-a dreptul enorme în asfalt etc. Este absolut umilitor să văd cât de mult a degradat Chișinăul. Oamenii sunt la limita disperării, pentru că vocea lor nu mai are nicio valoare în fața corupților de la Primărie. Iar problemele chișinăuienilor nu doar că nu sunt soluționate, dar nici măcar nu sunt ascultate”, a declarat Alexandru Machedon, șeful staff-ului electoral al candidatului la funcția de Primar general al municipiului Chișinău, Andrei Năstase.

„Am auzit istorii care te fac să te gândești „Cum Doamne s-a ajuns la așa ceva?”. Am aflat cum oamenii încercau să-și salveze curtea, unde într-o noapte un grup de indivizi începea construcția unui bloc cu 16 etaje. E strigător la cer! Cum să defrișezi copaci, cum să distrugi un parc pentru a construi o casă? Cel mai curios - cum aceștia au primit autorizația de construcție de la Primărie chiar în mijlocul parcului La Izvor”, mai spus Alexandru Machedon.

În context, Alexandru Machedon a menţionat că aceasta este doar una dintre istoriile pe care le-a auzit de la locuitorii capitalei.

„Nu vom mai tolera această atitudine nepăsătoare față de oamenii simpli, astfel împreună cu echipa lui Andrei Năstase vom depune toate eforturile pentru a transforma Chișinăul într-un oraș în care vă vrei să trăiești! ”, a mai spus şeful staff-ului electoral.

Noutăţile partenerilor

comentarii: