image
Sursa foto: Getty Images

Mario Balotelli, din nou în Serie A? Postarea care spune totul

Mario Balotelli și-a făcut un renume din a fi un fotbalist extrem de ciudat și capricios, dar care spune lucrurilor pe nume.

Atacantul de 28 de ani a postat pe rețelele de socializare un scurt clip video în care apare lângă stadionul lui Napoli, cu imnul Champions League pe fundal, alături de textul: "Aș vrea să trăiesc asemenea emoții".

Astfel, atacantul face referire la un posibil transfer la vicecampioana Italiei.

Balotelli s-a făcut remarcat în tricoul celor de la Inter, între 2007 și 2010. Apoi a ajuns la Manchester City, AC Milan și Liverpool, înainte de a semna cu Nice, în 2016, din postura de jucător liber de contract.

Italianul a ales echipa franceză tocmai din dorința de a-și "da restart" carierei. În tricoul celor de la Nice, Super Mario a făcut impresie bună în ultimele două sezoane, iar în ultimul chiar a marcat 26 de goluri în meciurile oficiale. Datorită formei bune, Balotelli chiar a fost rechemat la naționala Italiei, după o pauză de 4 ani.

În actuala stagiune, Balotelli a avut probleme cu greutatea și a jucat ultimul meci pe 29 septembrie pentru Nice, deși a fost la un pas să părăsească echipa în această vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: