image
Sursa foto: news.sky.com

Mărturie din infern: Nu mă mai pot privi în oglindă; Imagine horror cu fanul lui Everton mutilat de ultraşii lui Millwall

Conflictele incredibile care au avut loc la meciul dintre Millwall şi Everton, din şaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei, s-au lăsat cu urmări grave.

Millwall a produs surpriza "16-imilor" Cupei Angliei şi a eliminat-o pe Everton, scor 3-2, însă meciul de sâmbătă a fost marcat de incidente grave. Cel mai şifonat din conflictele dintre fanii celor două echipe a ieşit un suporter al formaţiei din Liverpool, care a fost tăiat pe faţă cu cuţitul de către un ultras al lui Everton. Fanul, care a avut nevoie de o mulţime de copci pentru a i se închide rana, a publicat pe reţelele de socializare un mesaj şi o fotografie cu puternic impact emoţional.

"Mulţumesc tuturor pentru mesaje. Apreciez grija pe care mi-o purtaţi. Absolut devastat după ce mi s-a întâmplat la faţă. Frumos din partea celor care mi-au scris, fanii lui Everton şi, deopotrivă, ai lui Liverpool. Nici măcar nu mă pot privi în oglindă", a notat fanul rănit, pe reţelele de socializare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: