image
Sursa foto: digisport.ro

De la campioni mondiali, la dezamăgirile competiției: Primul 11 al petardelor Cupei Mondiale

Cupa Mondială s-a încheiat, iar Franța a fost cea care a cules laurii. În schimb, jucătorii germani și polonezi domină topul celor mai mari dezamăgiri din Rusia. L'equippe chiar a alcătuit un "prim 11" al "petardelor". Veniți în Rusia cu mari speranțe și printre favoriți, nemții au dezamăgit cumplit.

Printre jucătorii lui Low s-au numărat și nume mari, precum Mesut Ozil, Thomas Muller sau Sami Khedira, care au fost campioni mondiali cu naționala Germaniei în 2014, însă acum nici nu au trecut de faza grupelor.

În poartă se află argentinianul Willy Caballero, care a ieșit în evidență mai ales după gafele din meciurile cu Islanda și Croația. După ultimul, familia goalkeeperului lui Chelsea chiar a primit amenințări pe rețelele de socializare.

În linia de fund apar Lukasz Piszczek (Polonia), Edson Alvarez (Mexic), Oscar Duarte (Costa Rica) și Maciej Rybus (Polonia). La mijloc, pe lângă polonezul Jacek Goralski, se remarcă nemții Sami Khedira și Mesut Ozil, campioni mondiali în 2014.

Văzut drept unul dintre principalii atacanți ai competiției, germanul Thomas Muller nu a marcat niciun gol, iar naționala sa a înscris doar de două ori. Lângă el, în compartimentul ofensiv, își fac locul danezul Pione Sisto și nigerianul Kelechi Iheanacho.

"Primul 11" al "petardelor" Cupei Mondiale:

Willy Caballero (Argentina) - Lukasz Piszczek (Polonia), Edson Alvarez (Mexic), Oscar Duarte (Costa Rica), Maciej Rybus (Polonia) - Jacek Goralski (Polonia), Sami Khedira (Germania), Mesut Ozil (Germania) - Thomas Muller (Germania), Pione Sisto (Danemarca), Kelechi Iheanacho (Nigeria).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: