image
Sursa foto: mediafax.ro

Autorul atacului armat din clubul de bowling din California a fost arestat

Poliţia americană a arestat ieri un bărbat în vârstă de 47 de ani acuzat de uciderea a trei persaone şi rănirea altor patru într-un club de bowling din apropiere de Los Angeles şi a anunţat că acesta mai fusese condamnat la 17 ani de inchisoare pentru un atac cu o armă de foc, relatează Reuters.

Incidentul, care a avut loc vineri cu puţin timp înainte de miezul nopţii în suburbia Torrance, a declanşat o urmărire pentru a-l prinde pe suspect, identificat cu numele de Reginald Wallace.

„În acest moment, credem că exiată un singur atacator în acest incident", a declarat şeful poliţiei din Torrance, Eve Irvine, într-o conferinţă de presă.

Wallace, un rezident al Los Angeles, nu a fost acuzat în mod oficial.

El a fost eliberat dintr-o închisoare din California în 2017, după ce a executat o sentinţă de 17 ani pentru un asalt cu o armă de foc şi a fost eliberat condiţionat pentru această crimă, a afirmat Irvine, scrie mediafax.ro.

Wallace a scos un pistol din buzunar şi a tras în mulţime, a adăugat acesta.

Împuşcăturile au urmat unei altercaţii între doi bărbaţi la Gable House Bowl, la aproximativ 30 de kilometri sud de centrul oraşului Los Angeles, care a degenerat într-o încăierare cu cel puţin 10 persoane implicate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: