image
Sursa foto: Getty Images

Max Allegri, aproape de despărțirea de Juventus: Sky Sports a anunțat cine îi poate lua locul

Eliminarea surprinzătoare a torinezilor în fața celor de la Ajax a agitat apele în tabăra campioanei Italiei. Max Allegri este din ce în mai contestat de fanii lui Juventus, după ce a eșuat încă o dată în tentativa de a câștiga trofeul UEFA Champions League.

Astfel, pe rețelele de socializare, aceștia au declanșat o campanie prin care își manifestă dorința ca antrenorul să plece. #Allegriout este mesajul principal al acestei campanii. Zvonurile conform cărora tehnicianul va pleca de la Juventus au fost amplificate și de cei de la Sky Sports, în ciuda faptului că atât Allegri, cât și Andrea Agnelli au spus că nu se pune problema de o despărțire.

"Am discutat cu președintele și i-am spus că am luat o decizie, aceea de a rămâne, dar vom vorbi cu clubul și vom face planuri de viitor. Apoi vom discuta despre asta", spunea Allegri, după finalul partidei cu Ajax.

Totuși, cei de la Sky Sports UK susțin că Antonio Conte e alesul conducerii lui Juventus. Tehnicianul urmează a fi contactat pentru a prelua conducerea băncii tehnice, din sezonul următor. Pentru moment, oficialii campioanei Italiei doar tatonează terenul, pentru a afla care sunt intențiile tehnicianului. Antonio Conte este liber de contract, după despărțirea de Chelsea.

Antonio Conte e liber de contract. Italianul de 49 de ani a antrenat ultima dată Chelsea, de unde a fost demis, cu scandal, în vara anului 2018. La londonezi, Conte avea un salariu de 11,2 milioane de euro pe an, iar în ultimele zile s-a zvonit că este dorit și de AS Roma, în locul lui Claudio Ranieri.

Adus la Chelsea în vara anului 2016, Antonio Conte a reușit să ia titlul încă din primul sezon, iar în cel de-al doilea a luat Cupa Angliei, iar apoi au început să apară problemele, când a avut și disensiuni cu jucători influenți din vestiar, precum Diego Costa.

Momentul demiterii lui Conte de la Chelsea a fost unul cu scandal. El a cereut primirea tuturor salariilor până la finalul contractului, dar și daune de imagine în valoare de 8 milioane de lire sterline (9,14 milioane de euro). Chelsea îi datora 13 milioane de euro pentru că i-a reziliat unilateral contractul înainte de scadență.

În cariera sa, Conte a antrenat Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus, naționala Italiei și Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: