image
Sursa foto: Profimedia

Tatăl lui Lionel Messi a discutat cu șeful Barcelonei. Ce vrea starul argentinian

Situația lui Lionel Messi (35 de ani) este în continuare incertă, însă starul argentinian are patru variante: să continue la PSG, să accepte oferta uriașă de la Al-Hilal, să meargă la Inter Miami sau să revină la Barcelona.

Între timp, Mundo Deportivo susține că tatăl lui Messi s-a întâlnit cu Joan Laporta, însă jucătorul vrea și el să fie contactat și să se vadă personal cu șeful Barcelonei. După ce va avea această întâlnire, Messi ar urma să ia o decizie.

Lionel Messi (35 de ani) mai are contract cu PSG până în iunie 2023, cu opțiune de prelungire pentru un sezon, însă e greu de crezut că starul argentinian va activa acea clauză.

Recent, un fost jucător de la Liverpool sau Aston Villa, Stan Collymore, pare și el convins că atacantul argentinian ar reveni la Barcelona. Și ar exista două motive. Primul ar fi că fanii lui PSG l-au huiduit la câteva meciuri, în timp ce la Barcelona, el ar fi primit ca un rege.

Al doilea ar fi acela că Messi este convins că încă poate juca la cel mai înalt nivel, iar La Liga este peste Ligue 1 și ar putea să se lupte și pentru Champions League, având în vedere că a ratat această șansă de doi ani, de când e la PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: