Conform AS, Real Madrid l-a pus pe Dybala în capul listei de transferuri pentru perioada de mercato din iarnă. Informațiile conform cărora Gareth Bale ar urma să plece prind contur, iar oficialii de pe Bernabeu i-ar fi găsit deja înlocuitor galezului. Este vorba despre atacantul lui Juventus.

"Zvonurile conform cărora Real Madrid l-ar pune pe Bale pe lista de transferuri continuă să se extindă. Chiar și duminică, atunci când a fost schimbat în meciul cu Valencia, fanii l-au huiduit pe Bale.

Din Italia vine numele înlocuitorului. Este internaționalul argentinian al lui Juventus, Paulo Dybala, al cărui preț ar fi de 100 de milioane de euro.", scriu spaniolii.

Nu este prima dată când presa internațională scrie că Dybala este pe lista celor de la Real Madrid. Plecarea argentinianului de la Juventus ar putea fi forțată și de o posibilă relație tensionată cu Cristiano Ronaldo.

Real Madrid are însă concurență serioasă în cursa pentru semnătura lui Dybala. Sursa citată scrie că United, City și Arsenal sunt doar 3 dintre echipele care îl monitorizează îndeaproape.