image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United pregătește cel mai scump transfer din istoria clubului

Manchester United pregătește cel mai scump transfer din istoria clubului, anunță americanii de la ESPN. Formația de pe Old Trafford luptă cu PSG pentru semnătura lui Jadon Sancho, noua senzație a Borussiei Dortmund.

Manchester United pregătește deja strategia pentru sezonul viitor și oficialii formației engleze au pus ochii pe tânărul Jadon Sancho. Suma de transfer pe care englezii vor să o ofere Borussiei Dortmund este de 100 de milioane de lire (aprox. 116 milioane de euro).

Dacă tranzacția se va realiza, Jadon Sancho va deveni cel mai scump jucător din istoria lui Manchester United. Recordul este deținut în prezent de francezul Paul Pogba, pe care diavolii au plătit 105 milioane de euro când l-au adus de la Juventus.

În discuție a apărut și varinta PSG. Campioana Franței s-a interesat și ea de tânărul internațional englez, dar în acest moment Manchester United pare în pole position pentru semnătura lui Sancho.

Jadon Sancho este fost junior al rivalei lui United, Manchester City, care va primi 15 % din suma unui viitor transfer, astfel că o parte banii trupei de pe Old Trafford pot ajunge la rivala din oraş.

8,7 milioane de euro i-a plătit Borussia Dortmund lui Manchester City pentru transferul lui Jadon Sancho din 2017.

Sancho nu a jucat deloc pentru prima echipă a lui City, însă a debutat între timp şi pentru naţionala Angliei, în tricoul căreia are trei meciuri.

Cota englezului a "explodat" după evoluţiile excelente de la Dortmund, cu care mai are contract până în 2022. Sancho este cotat la 70 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.de.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: