image
Sursa foto: INP

Situația pe traseele naționale; Cum se circulă în țară la ora actuală

La ora actuală pe teritoriul țării se circulă fără impedimente, iar inspectorii INP activează în mod sporit pentru a fluidiza traficul rutier și a asigura securitatea circulației.

În prezent, sunt implicați peste 190 de angajați ai INP și 95 echipaje gata în orice moment de a acorda ajutor cetățenilor.

De la primele ore au fost înregistrate două accidente rutiere, soldate cu trei persoane traumatizate și patru cazuri de acordare a ajutorului cetățenilor aflați în dificultate.

Totodată, de la punctul de pornire a transportului public sunt verificate pneurile de iarnă.

Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, la moment, circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare, pe unele trasee este ghețuș, printre care – Chişinău-Ungheni-Sculeni, Chişinău-Leuşeni, Chişinău-Bender, Anenii Noi-Căuşeni-Ştefan Vodă-Palanca, Chişinău-Hînceşti-Cimişlia-Comrat-Vulcăneşti – Giurgiuleşti, Hînceşti-Leova-Cahul și Rezina-Orhei, Otaci-Edineţ și Bălţi-Sărăteni.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă toți participanții la trafic să respecte regulile și să circule cu prudență.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: