„Facem acest demers în numele unor cetățeni contribuabili, plătitori de impozite pentru că un alt candidat, din numele lui Vladimir Plahotniuc care nu are nicio funcție în stat, a promis aceeași sumă și exact pentru aceleași lucrări, într-un alt sat din raionul Nisporeni. Pentru că acești bani sunt bani publici, considerăm că este corect, egal și rațional ca de fonduri din bugetul de stat să beneficieze toți cetățenii țării”, a declarat Ion Terguţă.

În opinia candidatului ACUM, cei de la PD folosesc în această campanie electorală, în proporții masive resursele administrative. Prin acceptarea acestei solicitări, Guvernul va demonstra că este al cetățenilor și nu al unui partid, spune Ion Terguță.

El a solicitat ca demersul să fie examinat în regim de urgență, la următoarea ședință a Guvernului, cu admiterea lui în totalitate.

Contactată telefonic, unul dintre consultanții principali ai Direcției comunicare și protocol ai Guvernului, Marina Nani, a spus că cererea a fost recepționată și va fi examinată în termeni legali, timp de două săptămâni.

TerguțăTerguță
Terguță 1Terguță 1