Clientul de pe piața din România a început să facă alegeri mult mai înțelepte prin comparația produselor, fără a se lăsa ademenit de prețuri mici și luând în considerare toate aspectele importante achiziționarii unui semineu lemne: dimensiunea și înălțimea camerei, suprafața ce trebuie încălzită sau tipul de focar.

Pentru a putea ține pasul cu inovațiile apărute în acest domeniu și pentru a avea personal pregătit să răspundă celor mai înalte cerințe ale clientilor, PEFOC organizează anual serii de specializare. Meseriașii au mereu ocazia să învețe tehnici noi de lucru și să se pună la curent cu produse nou apărute în domeniu.

Meseriașii și partenerii din întreaga țară aleg de 18 ani materiale furnizate de PEFOC datorită caracteristicilor de înaltă calitate și a prețurilor competitive, dar și datorită stocului lor variat cu disponibilitate imediată de livrare. Un stoc ce cuprinde o gamă largă de focare, modele de sobă, șeminee electrice, modele de termosemineu, materiale izolatoare și accesorii.

„Ne bucurăm ori de câte ori clientul alege să realizeze montajul cu un meseriaș specializat în domeniul șemineelor, deoarece astfel randamenul obținut, calitatea proiectului final, cât și funcționalitatea sistemului de încălzire vor fi pe măsura așteptărilor. Privind în urmă la realizările obținute, nu putem decât să dorim clienților noștri, meseriașilor parteneri din toată țara și nouă o colaborare cât mai bună și în continuare, cu rezultate pe măsura așteptărilor și cele mai eficiente și moderne surse de încălzire și de ambientare a locuințelor”, spun reprezenanții PEFOC.

Cine alege să își monteze un șemineu lemne în locuință poate fi sigur că a făcut o investiție pe viață! Un șemineu executat corespunzător reprezintă o investiție pe termen lung de care se pot bucura și generațiile viitoare. O conditie pentru aceasta este folosirea unui focar de fontă de înaltă calitate la construirea șemineului, o piesă trainică, care odată montată nu mai implică alte investiții. Apariția șemineelor moderne a dus la integrarea lor în orice tip de locuință. Și asta, tocmai pentru a satisfice dorințele clienților de a reuși să realizeze interioare unice, care să fie mereu în tendințe. Șemineele moderne cu lemne sunt perfect funcționale și pe lângă faptul că vă înfrumusețează locuința vă vor asigura și o căldură plăcută pe timpul iernii.

Nu mai amâna momentul achiziționării unui șemineu. Magazinul online cu un stoc impresionant de șeminee, PEFOC.ro se află la un click distanță și de 18 ani prezenți în piața șemineelor! PEFOC.ro dispune de un stoc de peste 9000 de produse diferite, din care îl vei putea alege pe cel mai potrivit pentru casa ta! Mai mult, firma ofera sisteme complete, comercializează și cosuri de fum profesionale, materiale izolatoare, sobe, inserturi, termosemineu si o gamă variată de accesorii pentru șeminee.

La PEFOC este și locul unde clientul poate să își creeze propriul semineu decorativ, deci nu este obligat să achiziționeze un model standard. Așadar, firma a reușit să fie relevantă pentru toți cumpărătorii care au dorit și își doresc să beneficieze de un șemineu de calitate superioară. Diversificarea continuă a produselor din stoc a contribuit la o dezvoltare continuă a firmei.