Totul s-a întâmpat în data de 28 aprilie, în ziua de Paști. Primul accident s-a produs în jurul orei 10.00 dimineața.

Potrivit milițienilor, o șoferiță de 41 de ani, cu patru pasageri la bord, ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost proiectat într-un alt copac, după care s-a inversat. Victimele au fost scoase din autoturism și duse de urgență la spital.

Una dintre pasagere, o femeie de 69 de ani a fost internată în secția de reanimare, în stare gravă. Ceilalți pasageri, au fost internați în secția traumatologie cu diferite răni. Șoferița mașinii nu a pățit nimic. În timp ce pasagerii primeau îngrijiri medicale la fața locului, un șofer a oprit și a coborât din autoturism pentru a oferi o mână de ajutor.

În mașina lui au rămas soacra, soția, în vârstă de 28 de ani, dar și copilul lor de numai patru luni. La un moment dat, în mașina parcată pe marginea drumului s-a tamponat violent un alt automobil. În urma impacului, mama băiețelului de patru luni a fost grav rănită și dusă la spitalul din Slobozia, unde a suportat mai mute operații.

Acum starea tinerei este stabilă, însă urmează să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale.

Din fericire, copilul acesteia, dar și celelalte persoane care se aflau în mașinile accidentate nu au pățit nimic. Miliția din regiune investighează cazul.

sursa: echipa.md