image
Sursa foto: iAfrica.com

China: 13 morţi după ce o altercaţie a provocat căderea unui autobuz în Fluviul Yangtze

O altercaţie între o femeie şi şoferul unui autobuz a provocat căderea autovehiculului în Fluviul Yangtze din China, incident soldat cu moartea a 13 persoane, relatează vineri mass-media de stat, informează dpa.

Accidentul a avut loc duminică în zona metropolitană Chongqing (sud-vest). Treisprezece corpuri au fost scoase din apă şi două persoane sunt date dispărute.

Autorităţile au recuperat miercuri tahograful şi sistemul de supraveghere video din interiorul autobuzului, notează Agerpres.

Videoclipul, difuzat de mass-media de stat, arată o pasageră ce îl loveşte pe conducătorul auto în cap cu telefonul mobil. Când şoferul o loveşte la rândul său, el pierde controlul asupra volanului şi autobuzul intră pe contrasens. Imaginile camerelor de supraveghere de pe pod arată cum autobuzul loveşte o maşină roşie şi apoi plonjează în fluviu.

Potrivit investigaţiei autorităţilor, pasagera în vârstă de 48 de ani a vrut să coboare din autobuz, dar şoferul a trebuit să facă un ocol datorită unor lucrări de întreţinere rutieră, a relatat agenţia de presă Xinhua.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: