image
Sursa foto: border.gov.md

Ce se întâmplă la această oră la frontiera de est a RM; Mai multe autospeciale sunt implicate la deszăpezirea traseelor

Situație neschimbată la frontiera de est a Republicii Moldova. Căile de acces spre punctele de trecere a frontierei Palanca și Tudora sunt întroienite și deplasarea mijloacelor de transport este una anevoioasă, anunță autoritățile.

În acest sens, la ora actuală sunt implicate mai multe autospeciale pentru dezăpezirea traseelor, s-au alăturat angajaților S.A. Drumuri cu suport tehnic polițiștii de frontieră din Sectoarele adiacente și alte structuri MAI.

border.gov.mdborder.gov.md

La gestionarea situației a participat și șeful Direcției regionale Est, Andrei Istrati, împreună cu efectivul Direcției. Polițiștii de frontieră au avut un dialog permanent cu persoanele care au fost nevoite să aștepte până la deblocarea unuia din traseele proxime.

border.gov.mdborder.gov.md

Într-un final, persoanele care au fost cazate la sediul PTF Palanca, dar cele din SPF Tudora-1, le este asigurată deplasarea pe drumul deblocat dintre localitățile Tudora, Crocmaz și Olănești cu ieșire la traseul principal R-30, de unde ulterior să – și continue deplasarea spre Chișinău.

border.gov.mdborder.gov.md

Totodată, polițiștii de frontieră asigură șoferii de tir cu un ceai cald și cu informarea despre situația privind circulația pe drumurile naționale. Aceștia se află în punctul de trecere a frontierei Tudora.

border.gov.mdborder.gov.md

Reiterăm îndemnul către cetățeni de a-și amâna călătoriile, în caz că nu prezintă o urgență. Să fie înțelegători și cu răbdare!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: