image
Sursa foto: juventusfc.com

Ronaldo i-a cucerit pe italieni: Ce declaraţie a făcut după transferul verii în fotbalul mondial

Atacantul portughez, Cristiano Ronaldo, a devenit imaginea platformei canalului Juventus TV. "Închide ochii și imaginează-ți primul tău gol pe Allianz Stadium. Ce vezi?". Așa a început interviul cu vedeta campioanei Italiei în campania de promovare a noului canal oficial Juventus TV.

"De când eram copil, m-am uitat la această echipă și am spus că sper să joc într-o zi pentru ea. Acum voi juca pentru un club fantastic, unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Sunt fericit și sunt pregătit să câștig trofee", a continuat starul lusitan în interviul acordat.

Conducerea torineză a decis să facă un update platformei pentru noul sezon, platformă care va putea fi găsită pe Netflix și care va difuza toate momentele importante din meciurile "Bătrânei Doamne", interviuri și conferințele de presă ale echipei lui Allegri.

Debutul lui Cristiano Ronaldo cu Juventus va fi duminică 12 august, pe stadionul din Villar Perosa, acolo unde Juventus si Juventus B vor juca într-un meci amical. Această partidă este dedicată special fanilor campioanei Italiei, înaintea startului noului sezon din Serie A, care nu vor putea intra în arena decât dacă vor avea bilet.

"Trebuie să le mulțumesc suporterilor, m-au primit într-o manieră fantastică. Juventus este unul dintre cele mai importante cluburi din lume, sunt fericit că mă aflu aici. A fost o alegere ușoară, este o societate incredibilă. De-a lungul anilor, am jucat de câteva ori împotriva lui Juve și am avut un sentiment special când am vazut ca am susținători printre suporterii echipei", a mai spus Cristiano Ronaldo.

Potrivit presei din "Cizmă", tratativele cu Juventus au început după partida din sferturile Champions League, când, pe Allianz Stadium, Cristiano Ronaldo a marcat pentru Real Madrid, împotriva italienilor, iar tot stadionul l-a aplaudat.

"A fost incredibil. Nu mi se mai întâmplase ceva de genul. A fost o senzație minunată. La început am fost surprins, dar din acel moment Juventus a început să îmi placă și mai mult. Referitor la Serie A, sper să mă acomodez destul de repede, dar nu sunt îngrijorat, pentru că este o nouă provocare, iar mie îmi plac provocările", a mai spus Ronaldo.

Juventus deschide noul sezon din Serie A, sâmbătă, 18 august, la Chievo, de la ora 19:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: