image
Sursa foto: captură video

Igor Dodon, în rol de Moș Crăciun, iar Irina Vlah - Alba ca Zăpada la Ceadâr Lunga // Video

Culmea modestiei din partea șefului statului. În timpul inaugurării târgului de Crăciun în orașul Ceadâr-Lunga, Igor Dodon a declarat că el și guvernatoarea autonomiei găgăuze, Irina Vlah, sunt cele mai bune cadouri de sărbători pentru locuitorii regiunii. De asemenea, Dodon s-a autointitulat „Moș Gerilă”, iar pe Irina Vlah a prezentat-o drept „Alba-ca-Zăpada”.

Șeful statului a rostit acest discurs cu prilejul inaugurării unui târg de Crăciun în oraşul Ceadâr-Lunga.

Totodată, după ce a felicitat publicul cu ocazia împlinirii a 24 de ani de la crearea autonomiei găgăuze, Dodon a continuat să vorbească despre sărbătorile de iarnă şi cadourile așteptate.

Astfel, Dodon l-a parafrazat pe binecunoscutul lup din filmul cu desene animate din perioada sovietică „Nu, pogodi!”, în traducere „Las` că te prind eu!”.

Potrivit portalului nokta.md, un eveniment similar celui de la Ceadâr-Lunga a avut loc mai devreme la Comrat. Și acolo au fost împărțite cadouri din partea Fundației „Din suflet”, care este condusă de soția lui Dodon, fără a se preciza din ce bani au fost cumpărate acestea.

Tot la Comrat, lumea s-a îmbulzit și s-a călcat în picioare, în așteptarea darurilor. În aproximativ 10 minute, cadourile s-au terminat și oamenilor li s-a spus că pot să plece acasă, mai scrie nokta.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: