image
Sursa foto: mdjonline.com

Cary Fukunaga va regiza următorul film din franciza James Bond

Cineastul Cary Fukunaga a fost ales de producătorii Eon să regizeze următorul film din franciza "James Bond", scrie The Hollywood Reporter.

Fukunaga, care a regizat recent serialul "Maniac" (Netflix), cu Emma Stone şi Jonah Hill, îl înlocuieşte pe Danny Boyle, care a renunţat la proiect invocând "divergenţe creative", potrivit BBC.

"Sutnem încântaţi să lucrăm c Cary", au spus producţătorii de la Eon, Michael G Wilson şi Barbara Broccoli, într-un mesaj pe Twitter. "Versatilitatea şi inovaţia sa îl fac o alegere excelentă pentru următoarea aventură a agentului James Bond".

Filmările vor începe la studiourile Pinewood, pe 4 martie 2019. Premiera a fost anunţată pentru 14 februarie 2010.

Aşa cum a fost anunţat înainte, actorul Daniel Craig reia rolul principal.

Fukunaga este cunoscut pentru regia primului sezon al serialului "True Detective" (HBO) şi "Beasts of No Nation" (Netflix)

"Bond 25" - titlu provizoriu al filmului - va reprezenta al cincilea lungmetraj cu Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, în rolul agentului 007. Actorul britanic a anunţat în 2017 că aceasta va fi, fără îndoială, ultima dată când va interpreta partitura.

"007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012), regizat de Sam Mendes, a avut cele mai bune încasări ale francizei - 1,1 miliarde de dolari, iar "Spectre", de acelaşi regizor, din 2015, a avut încasări de 880 de milioane de dolari la box office.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: