image
Sursa foto: Getty Images

Vettel, mesaj emoționant pentru Schumacher: A fost eroul meu; Aveam postere cu el pe pereți

Sebastian Vettel a încheiat pe locul 2 în acest sezon în Formula 1, cu 320 de puncte, în spatele lui Lewis Hamilton, care a reușit să strângă 408 puncte. Succesul pilotului de la Ferrari se datorează talentului, dar și lui Michael Schumacher, despre care Vettel a vorbit într-un interviu pentru F1 Racing.

Michael Schumacher este idolul lui Sebastian Vettel. Pilotul german în vârstă de 31 de ani a povestit într-un interviu despre cum i-a influențat Schumacher cariera.

"A fost eroul meu. Aveam postere cu el pe pereți. L-am întâlnit pe Michael pentru prima oară când aveam 7 ani. Apoi, mai târziu, am avut ocazia să-l cunosc mai bine și a fost mereu alături de mine, cu sfaturi și ajutor", a dezvăluit Sebastian Vettel.

În opinia lui Sebastian Vettel, Michael Schumacher va rămâne cel mai bun pilot din istorie: "Pentru mine, este cel mai bun pilot din istorie în termeni de talent, abilități, pasiune și voință. Va fi întotdeauna considerat cel mai bun pilot din istorie", a declarat Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel i-a transmis un mesaj de încurajare lui Michael Schumacher: "Îi doresc tot binele din lume și sper că va continua să lupte și să revină într-o bună zi. Îmi lipsesc opiniile și sfaturile lui", a declarat Vettel.

Accidentul suferit Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul destul de grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. El a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și până în prezent este tratat în propria locuință din Gland, Elveția. Conform informațiilor apărute în presa internațională, Schumacher se află într-o stare vegetativă.

10 milioane de lire a investit Corinne, soția fostului pilot, pentru amenajarea unei camere speciale în mansarda propriei case, pentru a-l ține în viață pe Schumacher.

Michael Schumacher are 7 titluri de campion în Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004), fiind cel mai titrat pilot din istorie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: