image
Sursa foto: Page Six

Madonna va sărbători împlinirea vârstei de 60 de ani printr-o strângere de fonduri pentru copiii vulnerabili din Malawi

Madonna va sărbători împlinirea vârstei de 60 de ani printr-o strângere de fonduri pentru a ajuta copiii vulnerabili din Malawi, potrivit Associated Press.

Ea a declarat că va colabora cu Facebook pentru această strângere de fonduri, acţiune care începe luni şi se va încheia pe 31 august.

Fanii ei pot dona direct prin pagina artistei de pe platforma social media ori îşi pot crea pagini special pentru această acţiune, pentru a sprijini iniţiativa cântăreţei, scrie News.ro.

Fondurile strânse vor merge către fundaţia Raising Malawi.

Madonna va împlini vârsta de 60 de ani pe 16 august.

„Am un devotament ferm să ofer copiilor vulnerabili un cămin fericit. De ziua mea, nu mă pot gândi la un cadou mai bun decât să conectez familia mea universală cu această ţară frumoasă şi copiii care au nevoie cel mai mult de ajutorul nostru”, a spus ea. „Fiecare dolar strâns va merge direct către şcoli, uniforme, hrană şi sănătate”.

Madonna, care a adoptat patru copii din ţara africană, a înfiinţat fundaţia Raising Malawi în 2006, pentru a sprijini copiii vulnerabili de aici. Ea a inaugurat, anul trecut, o secţie pediatrică într-un spital din Malawi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: