image
Sursa foto: Getty Images

Victorie pe final: campioana ultimilor 6 ani a debutat cu dreptul în noul sezon

Campioana en-titre, Bayern Munchen, a debutat cu victorie în noul sezon din Bundesliga, 3-1 cu Hoffenheim, în direct la Digi Sport. Trupa lui Niko Kovac a reuşit să se desprindă abia pe final, prin Lewandowski şi Robben.

Thomas Muller a înscris primul gol al ediţiei 2018 - 2019 din Bundesliga. Atacantul lui Bayern a avut o misiune simplă după cornerul executat perfect de Kimmich.

Hoffenheim a avut şansa să revină imediat prin Joelington, care a ratat o ocazie uriaşă. Kingsley Coman putea linişti apele înainte de pauză, dar Baumann a intervenit salvator.

Meciul s-a încins în partea secundă. Oaspeţii au egalat prin Adam Szalai, care l-a învins pe Neuer cu un şut plasat, după ce l-a driblat pe Boateng. Finalul a aparţinut insa bavarezilor: Ribery a scos un penalty, pe care Lewandowski l-a transformat din a doua tentativă. Thomas Muller a crezut că şi-a trecut în cont dubla, dar golul nu a fost validat după ce analiza video a arătat că atacantul gazdelor a comis un henţ. A fost 3-1 pentru trupa lui Niko Kovac până la urmă, prin golul lui Arjen Robben şi campioana ultimilor 6 ani începe cu o victorie noul sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: