CR7 a avut grijă să beneficieze de cea mai bună apărare la presupusul proces în care e acuzat de viol. Se spune că presupusa victimă a acceptat aproape 400.000 de dolari în urmă cu aproape un deceniu, pentru a păstra tăcerea, însă acum a lansat o ofensivă contra fotbalistului lui Juve.

Acesta poate fi liniştit în legătură cu un lucru: va beneficia de cel mai bun avocat în domeniu. David Chesnoff a decis să îl apere, acesta fiind o adevărată vedetă printre vedete. De-a lungul timpului, el i-a reprezentat pe Paris Hilton (foto, alături de avocat), Mike Tyson, Andre Agassi, Leonardo Di Caprio, familia Jackson și Bruno Mars. În majoritatea cazurilor, David a avut câştig de cauză.

Poliţia din Las Vegas a anunţat că a redeschis ancheta în cazul acuzaţiilor de viol aduse de o femeie americană împotriva lui Cristiano Ronaldo, care a dezminţit categoric agresiunea asupra tinerei, în camera sa de hotel, în iunie 2009.

Reclamanta, Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 ani, a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Ronaldo a sodomizat-o cu forţa, pe 13 iunie 2009, şi a exercitat presiuni pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea.

"Dosarul a fost redeschis, iar detectivii noştri verifică informaţiile oferite de victimă", a asigurat poliţia din Las Vegas, care a refuzat să ofere informaţii suplimentare în privinţa unei anchete în curs de desfăşurare.