image
Sursa foto: Getty Images

Salariul cu care PSG îi va închide gura lui Mbappe: Motivul real al revoltei lui Kylian

În urmă cu două zile, declaraţia controversată dată de Kylian Mbappe a făcut să vuiască toată presa mondială. Mai ales că în ecuaţie a fost băgat şi cel mai mare club din lume, Real Madrid, iar preţul lansat aproape instantaneu se apropia de 300 de milioane de euro. Numai că tânărul fotbalist al PSG-ului şi al naţionalei Franţei are, de fapt alt plan.

În primul rând nu este mulţumit cu statutul său faţă de cel al lui Neymar. Brazilianul nu a ajutat prea mult clubul din capitala Franţei să-şi îndeplinească principalul obiectiv, câştigarea UCL, dar are un salariu colosal şi o influenţă imeansă. Chiar dacă ia în jur de 20 de milioane de euro pe an, Mbappe vrea cel puţin 30 de milioane, deşi nici aşa nu ar ajunge la cele aproape 37 de milioane de euro ale lui Neymar, conform celor de la Marca.

Dar ce pare să-şi dorească la fel de mult este o autoritate mai importantă ca reprezentant al francezilor de la echipă. În acest moment, influenţa lui Neymar este foarte mare, pe măsura celor 222 de milioane de euro pe care PSG le-a achitat pentru el Barcelonei. Atât presa franceză, cât şi cea spaniolă titrează că Mbappe nu are de gând să plece de la PSG, iar declaraţia a fost făcută pentru a atrage atenţia că lucrurile sunt foarte serioase.

Kylian Mbappe a fost desemnat jucătorul anului în Ligue 1 și la festivitatea de după eveniment a oferit o declarație care i-a făcut să tremure pe fanii campioanei PSG. A lăsat să se înțeleagă că nu exclude despărțirea de trupa de pe Parc des Princes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: