image
Sursa foto: Getty Images

Maradona, părăsit și dat afară din casă de logodnică: Femeia continuă să-l umilească pe internet pe argentinian

Diego Maradona se află într-un moment de cumpănă. Nici în plan profesional nu-i merge bine, nici în viața personală. După ce a ratat promovarea în prima ligă din Mexic cu Dorados de Silanoa, argentinianul a fost părăsit de logodnică și dat afară din casă.

Problemele se țin lanț de Diego Armando Maradona. În vârstă de 58 de ani, antrenorul de la Dorados de Sinaloa a fost dat afară din casa din Buenos Aires, pe care i-a făcut-o cadou lui Rocio Oliva, logodnica sa în vârstă de doar 28 de ani (cu 3 ani mai tânără decât fiica argentinianului, Gianinna Maradona).

"Fostul fotbalist a fost dat afară din casa pe care i-a făcut-o cadou lui Rocio. Fostul decar nu a vrut să plece, dar relația dintre cei doi s-a încheiat", a dezvăluit Lio Pecoraro, jurnalist argentinian.

Și ca să înfigă și mai tare cuțitul în rană, Rocio Oliva a încărcat pe pagina de Instagram o fotografie în care apare alături de vitrina cu trofee a celor River Plate, marea rivală a celor de la Boca Juniors, echipa de suflet a lui Maradona.

Diego Maradona și Rocio Oliva s-au cunoscut în 2012, iar în 2014, fostul fotbalist a cerut-o de soție pe tânăra care avea la acea vreme 24 de ani. Maradona a fost căsătorit timp de 17 ani cu Claudia Villafane, de care a divorțat în 2003.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: