image
Sursa foto: Epoch Times

Alexandru Slusari: „Este important să venim cât mai mulți la vot; Mafia se teme de activismul nostru”

„Am votat pentru un oraș modern, un oraș european, confortabil pentru toți locuitorii municipiului, indiferent de limba vorbită, de orientarea geopolitică, de confesiunea religioasă”, a declarat vicepreședintel Platformei Demnitate și Adevăr,Alexandru Slusari, după ce a votat.

„Am votat pentru un primar competent, curajos, integru care niciodată nu a participat și nu va participa în târgul cu mafia și va fi primar tuturor orășenilor. Am votat pentru persoana care cunoaște foarte bine ce trebuie de făcut, are o echipă profesionistă, tehnocrată și eu sunt sigur că în scurt timp toți locuitorii municipiului vor simți schimbarea”, a adăugat Alexandru Slusari.

Totodată, vicepreședintele Platformei DA a făcut un îndemn la vot către toți locuitorii municipiului Chișinău: „Este important să venim cât mai mulți la vot, pentru că mafia tare se teme de activismul nostru. Dacă vom ieși mulți la vot, va cădea clanul mafiot. Vin cu acest îndemn către toți orășenii. Veniți și votați. Este ziua când soarta orașului depinde de noi. Noi putem să întoarcem capitala. Nu pot ei fura cât putem noi vota. Am demonstrat acest lucru și acum două săptămâni”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: