image
Sursa foto: gazzetta.it

Cum va arăta primul 11 al lui Juve după venirea lui Cristiano Ronaldo: Higuain va ieşi din schemă

Massimiliano Allegri şi-a făcut deja planul pentru sezonul viitor cu Cristiano Ronaldo în echipă. Gazzetta dello Sport a aflat cum va arăta primul 11 al campioanei Italiei după venirea starului portughez, anunţat ca şi transferat de la Real Madrid, pentru 100 de milioane de euro.

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" ar urma să aibă un rol asemănător celui de la Real, iar noul Karim Benzema, cu care s-a înţeles cel mai bine în ofensiva madrilenilor, va fi Mario Mandzukic.

Cel mai scump transfer din istoria lui Juventus până în această vară, Gonzalo Higuain (cumpărat pentru 90 de milioane de euro, de la Napoli, în 2016), va fi fotbalistul "sacrificat" din primul 11 al campioanei Italiei. Atacantul argentinian ar putea fi chiar vândut la Chelsea, care a oferit 60 de milioane de euro pentru transfer, ofertă care ar fi fost chiar acceptată de Juventus, potrivit presei italiene.

Paulo Dybala ar urma să fie rezervă la noul Juventus, unde rolul de pasator al lui Cristiano Ronaldo, avut de Luka Modric la Real Madrid, va fi preluat de bosniacul Miralem Pjanic.

În aceste condiţii, titularii lui Massimiliano Allegri după venirea lui Cristiano Ronaldo vor fi Szczesny - Joao Cancelo, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira/Matuidi, Pjanic, Emre Can - Douglas Costa, C. Ronaldo, Mandzukic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: